Vacazzee

All about East Malaysia's travel information, people, cultures, news and events

News

Adakah Pemanduan Anda Ketika Menerokai Sabah “Dilindungi”?

SELAMAT DATANG KE SABAH.

Sabah, tempat yang sangat terkenal dengan aktiviti pelancongan di Malaysia. Semestinya untuk menerokai Sabah anda harus memiliki kemudahan pengangkutan dan yang sering menjadi pilihan adalah kereta sewa.

Namun, adakah pemanduan anda ketika menerokai Sabah “dilindungi“?

Kebanyakan orang tidak mengambil kisah tentang faktor keselamatan. Penjimatan kos bagi mereka adalah perkara UTAMA yang ditekankan ketika melawat ke “Negeri Di Bawah Bayu” ini.

Tidak salah untuk berjimat ketika melancong, tetapi haruslah menitik beratkan tentang soal keselamatan terutamanya apabila ia melibatkan perjalanan yang menggunakan kenderaan ketika menerokai Sabah.

Tempat-tempat yang mempunyai tarikan seperti Kundasang, Kota Belud, Ranau, Tenom, Tambunan, Lahad Datu, Beaufort dan banyak lagi tempat di Sabah memerlukan kenderaan untuk sampai ke destinasi.

Pengangkutan yang disediakan seperti kereta sewa, bas persiaran (pelancongan), perkhidmatan e-hailing, teksi, bas sewa (chartered) merupakan medium kenderaan untuk sampai ke destinasi ini.

Namun adakah pemanduan anda ketika menerokai Sabah “dilindungi”?

Untuk mengetahui samaada ianya perkhidmatan tersebut “dilindungi” ataupun tidak, setiap perkhidmatan pengangkutan tersebut perlu mendapatkan lesen yang diiktiraf daripada kerajaan untuk beroperasi dalam industri pelancongan.

Keselamatan semasa perjalanan haruslah dititikberatkan agar anda “dilindungi”. Perjalanan akan menjadi lebih mudah, selamat dan gembira tanpa perlu ada kerisauan semasa melawat ke Sabah.

BAS PERSIARAN, salah satu kemudahan pengangkutan yang mempunyai pengiktirafan lesen pelancongan.

Berita baik untuk semua yang bakal merancang percutian ke Sabah. Sebuah platform online baharu yang beroperasi di Sabah baru-baru ini telah melancarkan APLIKASI-nya di GOOGLE PLAY.

Platform ini merupakan salah satu solusi (penyelesaian) bagi mereka yang amat mementingkan keselamatan dalam perjalanan mereka untuk menerokai Sabah dan membuatkan perjalanan lebih mudah.

Tanpa ada keraguan, perjalanan anda akan “DILINDUNGI” insurans yang disediakan oleh Pengendali kereta sewa tempatan semasa membuat tempahan kereta sewa di dalam APLIKASI yang dinamakan VACAZZEE ini.

VACAZZEE amat mementingkan keselamatan penggunanya semasa menerokai Sabah. Oleh itu, keselamatan kepada mereka yang datang ke Sabah dilindungi semasa pemanduan sendiri menerokai Sabah.

Tambahan pula, anda tidak perlu tercari-cari di dalam laman sesawang untuk menyewa kereta. Anda hanya perlu DOWNLOAD, REGISTER (DAFTAR), PILIH TARIKH PENGAMBILAN DAN PEMULANGAN, dan PILIH KENDERAAN PILIHAN dan PEMBAYARAN. Sangat mudah!

Untuk pendaftaran, tiada sebarang cas dikenakan kepada anda. VACAZZEE dapat melindungi keselamatan dan menyelesaikan masalah anda semasa menerokai Sabah tanpa ada keraguan.

Pilih kenderaan anda melalui website atau aplikasi VACAZZEE.

Adakah pemanduan anda ketika menerokai Sabah “dilindungi“?

VACAZZEE telah menyediakan apa yang terbaik untuk perjalanan anda. Terserah kepada anda untuk membuat pilihan semasa perjalanan anda menerokai Sabah.

Platform VACAZZEE menyediakan GERBANG PEMBAYARAN yang pelbagai seperti FPX, Union Pay, Hong Leong Connect, KipplePay, BOOST, GrabPay dan yang akan datang iaitu VISA dan MASTERCARD apabila anda membuat tempahan melalui platform ini.

Gerbang pembayaran untuk VACAZZEE dan yang akan datang, VISA dan MASTERCARD.

Layari www.vacazzee.com untuk membuat tempahan kereta sewa anda ataupun anda boleh ke GOOGLE PLAY dan DOWNLOAD aplikasi VACAZZEE.

Bagi mereka yang baru menggunakan aplikasi ini, anda bakal dikejutkan dengan “SURPRICE” apabila anda SCAN QR code pada gambar di bawah.

SCAN QR code ini untuk menikmati “SURPRICE”.

” VACATION MADE EASY “

Leave a Reply